Elma ekşisini, Karadeniz'in eşsiz elma bahçelerinden mevsiminde topladığımız ekşi elmalardan hazırlıyoruz. Yöre halkının deyimiyle eğşinin en yaygın kullanımı suyla karıştırıp meyve suyu olarak tüketmek.
Bunun yanı sıra, elma ekşisini, çay demi ve buz ilave ederek soğuk çay olarak tüketebilir, salata sosu yapabilir ya da et ve tavuklarınızı marine etmek için kullanabilirsiniz.
%100 doğal, katkı ve koruyucu maddesi içermeyen elma ekşisini hiç şeker ilave etmeden üretiyoruz.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.